Våra lösningar

Perform

Performance management verktyg som stöttar chefer, förbättrar deras ansvarstagande och hjälper dem engagera sina medarbetare varje dag.
header3-2

Utveckla chefer till ledare med PI Perform

Att vara en chef har aldrig varit svårare. PI Perform hjälper vägleda chefer och ledare i coachning av sina medarbetare, uppmanar till schemaläggning av regelbundna individuella möten, erbjuder en överblick på medarbetares arbete, samt dagliga insikter som uppmanar ledare att ge bättre feedback för att få medarbetare att känna sig stödda och sedda.

Tänk vilken påverkan detta kommer ha på engagemang, prestanda, retention och kultur inom er organisation!

PI Perform samlar personliga utvecklingsmål, utvärderingar och feedback i det dagliga arbetet, mötesagendor och uppgiftshantering på ett och samma ställe så att hela organisationen konstant kan arbeta med blicken mot samma mål. 

Goal-Management.png
Meeting-Mode.png
Analytics.png
_DSC9179 copy

Maximera produktivitet och minimera tid spenderad på att navigera mellan verktyg

Enligt Harvard Business Review slösar team bort 9% av sin årliga arbetstid på att växla mellan appar.

Tack vare alla de möjliga integrationerna med PI Perform förenar du enkelt dina projekt (och dina team) mellan verktyg. Bygg en agenda, skapa arbetsuppgifter, dela Kudos och mer, från dina favoritplattformar som Slack, Zoom och MS Teams, så att ingen missar ett enda steg.

Kontakta oss för att höra om alla möjligheter till integrationer med PI Perform!

Utveckla chefer och utrusta dem med verktyg för att bli framstående ledare

  • Personliga 1:1-möten: Beteendeinsikter om personen ledaren träffar och direkt tillgång till personens PI profil och er Relationsguide
  • Måluppföljning: Tydliga mål för chefer att veta exakt var de ska ge rätt stöd.
  • Coachningsverktyg för chefer: Ge direkt feedback, 360-bedömningar, kudos, kommentarer, åtgärder och mål.

Driva engagemang och prestation genom daglig användning av:

  • Kudos/Feedback: Visa uppskattning för varje medarbetare på det sätt som är mest meningsfullt för dem och få hjälp av FeedbackAI för att skriva och hantera prestationsbedömningar.
  • Platform för teammöten: Främja samarbete genom att samla teamets mötesagendor, informera om nya diskussionsämnen och åtgärder samt ta emot automatiserade mötessammanfattningar. Allt på en sida skapat för just ditt team.
  • Integrationer: Integreras enkelt med de verktyg du redan använder, exempelvis Slack, Zoom, Teams och Jira, för att automatisera din dag.

Håll varandra ansvariga och synka dina team kring det som är viktigast med:

  • Mötesläge: Integrationen med Zoom gör det enkelt att ta anteckningar, tilldela åtgärder och avsluta diskussionsämnen för att hålla möten produktiva och på rätt spår.
  • Följ upp på era mål och resultat: Koppla åtgärder till affärsmål så att medarbetarna kan se hur deras uppgifter passar in i ett större sammanhang.

Läs mer på The Predictive Index hemsida.

_DSC9364-Verbessert-RR

Är du nyfiken på PI perform och vill höra mer? Tveka inte att kontakta oss! Vi hjälper er gärna vidare på vägen.

Observera vänligen att PI Diagnose endast finns tillgängligt på engelska tills vidare.

Aktuellt