Utbildningar

PI-utbildning

PI-utbildning

2-dagars PI-utbildning (certifiering)

PI-utbildningen är en två-dagars utbildning som leds utav en av våra erfarna utbildare. Under dessa två dagar får deltagarna lära sig alla delar av PI Behavioral Assessment samt få en djupgående förståelse för metodiken och hur den kan appliceras på arbetsplatsen.
 
Om er organisation har en licens att använda Predictive Index kan ni anmäla er till våra 2-dagars PI-utbildningar. Du finner datum och anmälningslänkar längre ned på denna sida. 

Utbildningsdatum

2-dagars PI-utbildning (certifiering)

Svenska utbildningsdatum

Språk

Plats

Datum

Tid

Anmälningslänk

Svenska

 

Virtuellt

26-27 september 2023

08.30-16.00

BOKA

Svenska

 

Virtuellt

24-25 oktober 2023

08.30-16.00

BOKA

Svenska

 

Virtuellt

28-29 november 2023

08.30-16.00

BOKA

 

Engelska utbildningsdatum

Språk Plats Datum Tid Anmälningslänk
Engelska Virtuellt 17-18 oktober 2023 08.30-16.00 BOKA
Engelska Virtuellt 21-22 november 2023 08.30-16.00 BOKA
Engelska Virtuellt 5-6 december 2023 08.30-16.00 BOKA

 

Snabb fakta om PI-utbildningen

PI är ett verktyg som hjälper er tillhandahålla ett enkelt sätt att identifiera rätt personer för rätt jobb, utveckla ledare, engagera medarbetare och förbättra affärsresultat. Efter denna utbildning får du möjlighet att delta på flertal kompetensutvecklande webinars, helt utan kostnad. Predictio vill att du som användare ska bli expert inom PI, för att få ut maximalt värde utav din organisations PI-licens. Om ert företag vill utbilda fler än sex personer under samma tillfälle kan vi planera en utbildning efter era önskemål.

Överblick

Längd: 

2 dagar + separat 90-minuters genomgång av PI Cognitive Assessmend + Q&A cirka 1 vecka efter utbildningen

Om:

Lär dig alla delar av PI Behavioral och PI Cognitive Assessments och få en förståelse för PI-systemet

Var:

Virtuellt

Vem:

Primärt för HR & ledare/chefer

Varför bör du bli PI-utbildad?

The Predictive Index assessments är snabba och lätta att använda och tolka tack vare det intuitiva och användarvänliga systemet med hjälpsamma rapporter. Det är dock viktigt att förstå att dessa assessments är komplexa psykometriska verktyg baserade på omfattande vetenskaplig forskning.
 
För att få full förståelse och kunna tolka resultat korrekt samt se alla de värdefulla nyanser av en persons PI-profil, krävs en PI Certifiering. Att ha PI-certifierade användare till att analysera och ge återkoppling till kandidater och kollegor är det enda sättet att få ut det fulla värdet av PI. Genom att göra detta kommer du stärka din employer branding samt försäkra er om att både era kandidater och anställda får en fantastisk upplevelse med PI.
 

PI Kunskapscenter - Learn

Inne i PI-systemet kan ni klicka er vidare till en portal som heter Learn (på engelska). Här inne kan ni hitta allt ni behöver veta om PI, som guider och annan nyttig information.
Om du är PI-certifierad och har tillgång till PI-systemet kan du få tillgång till Learn här
DSC05726

Globala PI-utbildningar

Predictio erbjuder PI-utbildningar på flera språk genom vårt globala nätverk av PI-certifierade partners. Kontakta oss om du är intresserad av PI-utbildningar på andra språk än svenska och engelska. 

Rocket-500x268