Utbildningar

PI-utbildning

PI-utbildning

PI-certifieringsutbildning

Under utbildningsdagarna får deltagarna lära sig alla delar av PI Behavioral Assessment samt får en djupgående förståelse för metodiken och hur den kan appliceras i er organisation. PI-utbildningen leds utav en av våra erfarna utbildare och är totalt 17 timmar lång. Från och med hösten 2024 kommer det finnas en möjlighet att välja att gå utbildningen fördelat på antingen två eller tre dagar. Här kan du läsa mer om tillgängliga datum, vad tidigare deltagare tycker samt information kring utbildningen. 
 
Om er organisation har en licens att använda Predictive Index kan ni anmäla er till våra  PI-utbildningar. Du finner datum och anmälningslänkar längre ned på denna sida. 

Utbildningsdatum

2-dagars PI-utbildning (certifiering)

Svenska utbildningsdatum

Språk

Plats

Datum

Tid

Anmälningslänk

Svenska

Virtuellt

20–21 augusti 2024

08.30–16.00

BOKA

Svenska

Virtuellt

17–19 september 2024

09.00–14.00

BOKA

Svenska

Virtuellt

22–23 oktober 2024

08.30–16.00

BOKA

Svenska

Virtuellt

26–28 november 2024

09.00–14.00

BOKA

 

Engelska utbildningsdatum

Språk Plats Datum Tid Anmälningslänk

Engelska

Virtuellt 18–19 juni 2024 08.30–16.00 BOKA

Engelska

Virtuellt 27–29 augusti 2024 09.00–14.00 BOKA

Engelska

Virtuellt 24–25 september 2024 08.30–16.00 BOKA

Engelska

Virtuellt 15–17 oktober 2024 09.00–14.00 BOKA

Engelska

Virtuellt 12–13 november 2024 08.30–16.00 BOKA

Engelska

Virtuellt 10–12 december 2024 09.00–14.00 BOKA

 

Snabb fakta om PI-utbildningen

PI är ett verktyg som hjälper er tillhandahålla ett enkelt sätt att identifiera rätt personer för rätt jobb, utveckla ledare, engagera medarbetare och förbättra affärsresultat. Efter denna utbildning får du möjlighet att delta på flertal kompetensutvecklande webinars, helt utan kostnad. Predictio vill att du som användare ska bli expert inom PI, för att få ut maximalt värde utav din organisations PI-licens. Om ert företag vill utbilda fler än sex personer under samma tillfälle kan vi planera en utbildning efter era önskemål.

Överblick

Längd: 

2 dagar + separat 90-minuters genomgång av PI Cognitive Assessment och Q&A cirka 1 vecka efter utbildningen

3-dagars utbildningen går igenom PI Cognitive Assessment under utbildningens gång, men du är ändå välkommen att delta i webinaret.

Om:

Lär dig alla delar av PI Behavioral och PI Cognitive Assessments och få en förståelse för PI-systemet

Var:

Virtuellt

Vem:

Primärt för HR & ledare/chefer

Varför bör du bli PI-utbildad?

The Predictive Index assessments är snabba och lätta att använda och tolka tack vare det intuitiva och användarvänliga systemet med hjälpsamma rapporter. Det är dock viktigt att förstå att dessa assessments är komplexa psykometriska verktyg baserade på omfattande vetenskaplig forskning.
 
För att få full förståelse och kunna tolka resultat korrekt samt se alla de värdefulla nyanser av en persons PI-profil, krävs en PI Certifiering. Att ha PI-certifierade användare till att analysera och ge återkoppling till kandidater och kollegor är det enda sättet att få ut det fulla värdet av PI. Genom att göra detta kommer du stärka din employer branding samt försäkra er om att både era kandidater och anställda får en fantastisk upplevelse med PI.
 

Vad säger deltagarna om utbildningen?

”Jag deltog i utbildningen för att lära mig något om rekrytering. Jag lämnade utbildningen med inspiration om företagskultur, lagarbete och chefsrelationer! Det gav mig en helhetsbild.”
 
Jana Cristin Petersen, Global Talent Specialist
Husqvarna Group
"Som sagt - mina förväntningar överträffades med råge, det var oerhört inspirerande, utvecklande och intressant. Jag och min kollega som också gick utbildningen konstaterade efter att vi GÄRNA hade tagit tjänstledigt från vårt "vanliga jobb" och bara agerat PI konsulter inom vårt bolag och genomlyst varenda team :)"
 
Sabina Burström
Nordnet Bank

”Kunnig och engagerad utbildare som anpassade sig väl till gruppen och fick alla engagerade. Väldigt givande dagar med många aha-upplevelser och inspiration kring hur vi jag själv kan arbeta med detta i mitt arbete. Supernöjd!”

Sandra Heindal, HR BP

Epiroc Rock Drills AB

”Jag fick en väldigt positiv upplevelse av utbildningen. Jag ser verkligen fram emot att få börja använda verktyget och blev positivt överraskad över allt man kan göra med kravprofil och kandidaternas profiler i rekryteringssammanhang, men ser också vilket bra verktyg det kan vara för att utveckla individen, teamet och arbetsplatsen.”

Åsa Nyström, Recruitment Specialist

Epiroc Rock Drills AB

”Lätt förståeligt verktyg att använda och väldigt skönt att mkt är digitaliserat. När testerna dessutom är verifierade och validerade av DNV med flera så ökar trovärdigheten och jag som utövare känner mig trygg med dessa och kan stå bakom dem pga forskning.”
 
Linda Wallin
IKEA Svenska Försäljnings AB 
”Jag hade en mycket bra upplevelse. Det var intensivt, utmanande och roligt.”
 
 Jacob Andersson
Swegon Group

PI Kunskapscenter - Learn

Inne i PI-systemet kan ni klicka er vidare till en portal som heter Learn (på engelska). Här inne kan ni hitta allt ni behöver veta om PI, som guider och annan nyttig information. 

 

Om du är PI-certifierad och har tillgång till PI-systemet kan du få tillgång till Learn här!

PI Utbildningar

Globala PI-utbildningar

Predictio erbjuder PI-utbildningar på flera språk genom vårt globala nätverk av PI-certifierade partners. Kontakta oss om du är intresserad av PI-utbildningar på andra språk än svenska och engelska. 

Rocket-500x268