Kunder

Våra kunder

DSC06001-1
Vi är otroligt glada och stolta över våra kunder. De hjälper oss att utvecklas och bli bättre för varje år. Vi samarbetar med allt från stora internationella organisationer till mindre lokala företag och kommuner.
Här nedan ser ni några av våra fantastiska kunder.
Nordnet_logo_stacked_black
Boozt_corporate_logo
Våra kunder
Våra kunder
Våra kunder
Våra kunder
Våra kunder
Våra kunder
Våra kunder
Våra kunder
Trelleborg_(Unternehmen)_logo.svg
Lindströms-bil
Arjo
InExchange_logo_258_210px
elon-logo-2019
Fitness24seven
Geberit-Logo.svg
kahrs-logo-vector
cid-638
original
Secor_SE_pos_CMYK_PO_2019
Hultafors_group_black

Vad säger våra kunder om Predictio och PI?

“Trelleborg Industrial Solutions har använt PI de senaste 3 åren i både rekryteringsprocessen såväl som i teamutveckling, själv- och ledarutveckling. PI-lösningen ger oss bra insikter, samtidigt som den är väldigt användarvänlig, både ur ett individuellt och organisatioriskt perspektiv. 

Det ger oss ett internt gemensamt "språk" när vi talar om våra individuella motivationsfaktorer och hur vi bäst kan stödja varandra. PI har även visat sig vara mycket användbart i vår mångfaldsresa eftersom det begränsar omedvetna fördomar när det kommer till både intern befordran och i externa rekryteringsprocesser, genom att använda kravprofilen för att matcha rätt kandidat till rätt jobb. 

Predictio är en uppskattad samarbetspartner som alltid finns där för att stödja, hjälpa och tillföra expertis när vi behöver det. 

 Jag delar glädjeligen ytterligare insikter om det önskas.

Sara Milesson , VP HR - Trelleborg

“Boozt Group använder PI för rekrytering, teamutveckling, själv- och ledarutveckling. Vi tycker om verktyget eftersom det är lätt att använda men samtidigt ger en djup förståelse och bra insikter. Vi kan varmt rekommendera PI och Predictio har varit extremt hjälpsamma och mycket skicklig i utbildningar samt vid introduktionen till PI-systemet och logiken.” 

Sandra Joy Sahlertz , CHRO - Boozt

”PI är rätt verktyg för oss i relation till rekrytering och teamutveckling. Vi använder PI inom PMC Group som ett komplement för diskussioner i alla våra rekryteringar. PI:s fördel är att det går snabbt och ger denna extra input vi behöver för att bekräfta vår syn på kandidaten vid intervjun. Som erfaren PI-analytiker kan du också ge kandidaten omedelbar feedback som är lätt att relatera till både för kandidaterna och chefen. Vi använder också PI för teamutveckling där vi tittar på teamets övergripande PI och teamets styrkor och svagheter som helhet. Vi arbetar också med varje specifik persons PI för att identifiera var det finns potential för konflikter eller för att optimera varje teammedlems styrkor för att få en bättre effekt av hela gruppen.”
 
Fia Göransson, Vice President HR - PMC Group
”Jag har så länge tänkt kontakta er med lite positiv feedback, och nu äntligen blir det av! Jag tycker det är fantastiskt kul att få möjligheten att arbeta med PI. I stort sett samtliga som jag gett återkoppling till är så positivt överraskade över hur väl analysen stämmer in på deras beteende, och hur professionell den är. Det känns positivt att få arbeta med ett verktyg som jag till 100 procent kan stå bakom och känner är tillförlitligt och användbart.”
 
Johanna Purnell, Personalkonsult - Gislaveds Kommun
”Jag introducerades till PI-verktyget 2020 och har sedan dess använt det som ett ‘måste-ha-verktyg’ när jag gör rekryteringar, coachningssessioner och teamutvecklingsaktiviteter. Verktyget är ett absolut utmärkt komplement i HR- och kulturrelaterade processer eftersom det ger korrekta och handlingsbara insikter och möjliggör faktabaserade diskussioner. Att genomföra Team Discovery-delen i ledningsgruppen, såväl som i mitt ledningsteam med mina medarbetare har stärkt vårt samarbete eftersom vi känner varandra bättre, och vi kan vara ännu mer observanta på våra förbättringsområden och utveckla våra styrkor som team. Jag kommer varmt rekommendera PI-verktyget som ett värdeskapande instrument för organisationer som vill utveckla sina team och sig själva och som drivs av en prestationsbaserad kultur.”
 
Charlotta Persfell, Chief Marketing Officer - Kährs

”Predictive index är ett fantastiskt verktyg för att skapa ett gemensamt språk kring att prata om drivkrafter och motivation. Vi använder det nordiskt i såväl rekrytering som teamutveckling och ledarskapsutveckling. Ett tillsynes enkelt verktyg som ger ett djup i diskussionen med oerhört viktiga insikter kring utveckling av såväl individer som team.”

Lisa Åkerström, HR Business Partner - Nordnet

”SVT arbetar sedan drygt tio år med Predictive Index vid i stort sätt alla chefsrekryteringar. Det har blivit ett naturligt och vedertaget komplement till intervjuerna, för oss inom HR. Dessutom använder jag det ofta i team/grupputveckling. Gruppen får en tydligare bild av deltagarnas drivkrafter, styrkor och utvecklingsområden. SVT har ca tio PI-analytiker idag och de är alla väldigt efterfrågade. Det känns både roligt och stimulerande att verktyget har fått en sådan stor genomslagskraft.”
 
Kickan Söderberg, HR Partner - SVT
”Catena är en effektiv organisation med individer som bär på stor erfarenhet och kompetens, vi arbetar kontinuerligt för att förfina lagbygget. Genom samarbetet med Predictio har vi fått en bättre förståelse för hur vi kan dra nytta av våra olikheter och på ett strukturerat sätt utveckla kommunikation och samarbetsformer för att driva Catena framåt.”
 

Malin Nissen,  HR Chef - Catena

”Förvånad över utkomsten av PI men tanke på den lilla tidsomfattningen som det kräver från en kandidat. Kan inte minnas att jag sett ett liknande test tidigare!”
 
Charlott Kreuger, HR BP - ForSea

”Förvånad över utkomsten av PI men tanke på den lilla tidsomfattningen som det kräver från en kandidat. Kan inte minnas att jag sett ett liknande test tidigare!”

 

Charlott Kreuger, HR Business Partner – ForSea

Deltog i en Nå resultat med rätt talang – PI-utbildning

Din Elon Butik

”Jag använder PI som en självklar del i min dagliga verksamhet.

Med hjälp av PI kan jag nu anpassa min kommunikation så optimalt som möjligt både i skrift, men allra helst i tal. Detta har minskat missförstånd och skapat ”genvägar” i kommunikationen med mina butikschefer och säljare.

Vi arbetar tätt i små grupper och därför är sammansättningen av gruppen enormt viktigt. Jag vill även påstå att förståelsen av medarbetarens egenskaper är den viktigaste kunskapen för butikschefen.

Vid rekrytering och utvecklingssamtal så är PI en viktig faktor för att få lite mer vetenskap bakom ”magkänslan”.”

Daniel Erlandsson, VD – Din Elon Butik

DANIEL-ELON

Vad säger de som deltagit på PI-utbildningen?

”Tillmötesgående och kompetenta utbildare som på ett pedagoiskt sätt visar hur man kan använda verktyget i sin egen verksamhet och hur det på bästa sätt kan användas för att skapa en effektiv arbetsmetod! ”
 
Sara Andersson, HR Coordinator – IKEA Group
 
”En fantastisk certifieringsutbildning som gav mig värdefull insikt, verktyg och idéer som jag kan börja använda och implementera direkt.”
 
Miriam Chakir, HR Manager – IKEA IT AB
 
”Vi fick lära oss grunderna i detta kraftfulla verktyg av en kunnig och tillmötesgående kursledare. Stödet från Predictio finns kvar för mig & vår organisation efteråt. Känns tryggt!”
 
Maria Nebel, Verksamhetschef - Falkenberg Kommun
 
”Lätt förståeligt verktyg att använda och väldigt skönt att mkt är digitaliserat. När testerna dessutom är verifierade och validerade av DNV med flera så ökar trovärdigheten och jag som utövare känner mig trygg med dessa och kan stå bakom dem pga forskning.”
 
Linda Wallin – IKEA Svenska Försäljnings AB 
 
”Tack för två fantastiska dagar! Jag var verkligen förvånad över hur djup PI-analysen är och jag ser fram emot att jobba med PI i mina framtida rekryteringar.”
 

Cheri Heijkenskjöld – IKEA AB

 

”Inspirerande dagar med konkreta verktyg som vi kommer att ha stor nytta av i vår talangfabrik!”

Anna-Karin S. Öjerskog, HR Manager - Skogssällskapet

 

”Jag deltog i utbildningen för att lära mig något om rekrytering. Jag lämnade utbildningen med inspiration om företagskultur, lagarbete och chefsrelationer! Det gav mig en helhetsbild.”
 
Jana Cristin Petersen, Global Talent Specialist – Husqvarna Group
 

”Det är en fantastisk kurs som jag varmt kan rekommendera för alla olika typer av utveckling av människor och team.”

 

Zuzana Jancovicova, HR Business Partner – Husqvarna Division
 
Deltog i en Nå resultat med rätt talang – PI-utbildning