Om oss

Lär känna Predictio

Predictio team

Nå resultat genom att fatta rätt beslut om dina medarbetare

Predictios huvudsyfte är att hjälpa företag och organisationer att skapa engagemang, framgång och resultat genom att utveckla sina ledare och medarbetare. Detta för att skapa förutsättningar för medarbetare och ledare att trivas bättre på sin arbetsplats, samt förståelse för medlemmarna i teamen så att de på så vis också blir mer effektiva. Det är viktigt för oss att varje ledare förstår exakt hur han/hon framgångsrikt kan motivera sina medarbetare.
 

Vårt fokus är att utvärdera, mäta och utveckla talang och kompetens hos våra kunders medarbetare, team, ledare och säljkår.

 

Predictios Vision: 

Vi formar framtidens framgångsrika verksamheter genom att utveckla varje medarbetares unika potential.

Predictios Mission: 

Våra unika verktyg och insikter bygger engagerade medarbetare och starka team som snabbare når affärsmålen.

 

PI Certified Elite Partner

The Predictive Index® har existerat på den svenska och finska marknaden i mer än 30 år. Predictio är en PI Certified Elite Partner och har rättigheten att sälja The Predictive Index rad av internationellt erkända och validerade psykometriska verktyg och system i Sverige och Finland:

  • PI Behavioral Assessment™ (personlighetstest)
  • PI Cognitive Assessment™ (kognitivt test)
  • Selling Skills Assessment Tool™ (SSAT - säljtest)
  • Customer Focused Selling™ (CFS - säljutbildning)

Ni kan läsa mer om PI som verktyg här samt om varför det är så viktigt vara PI utbildad och därmed få ut det mesta av verktyget.

Kontakta oss

Från rekrytering till att stärka och utveckla ledare, medarbetare och team. Skapa lönsamma resultat med PI, vår marknadsledande helhetslösning.
Kontakta oss så berättar vi hur vi hjälper dig skapa engagerade medarbetare, ledare och team.

Aktuellt

Lathund PI-Rapporterna