Nyhetsbrev juni 2023 - Missa inte detta innan semestern! ☀️

Vi hoppas ni alla har haft en härlig vår och att början på sommaren har fört med sig värme och fina dagar. Vi vill med detta brev dela med oss av några spännande nyheter och uppdateringar för de kommande månaderna!

 

Vad har hänt under våren? ☀️

Vi har ett fortsatt händelserikt år framför oss med massvis av utbildningar, workshops, PI-återkopplingar och spännande möten med er, våra fantastiska kunder! Men ser vi tillbaka på våren som varit har vi redan hunnit med många spännande saker.

 • Vi har utbildat mer än 200 personer!
  • Om någon av era kollegor är intresserade av att gå PI-utbildningen efter sommaren kan ni redan nu gå in och anmäla er här!
 • Vi har välkomnat två nya kollegor!
  • Siri Ahlström och Fredrik Krüger är två tillskott i Predictio-teamet. Ni kan läsa mer om dem längre ned.
 • Ni har väl inte missat vår blogg? 
  • Här kan ni ta del av aktuella nyheter, tips och råd ni kan använda er av för att få ut så mycket som möjligt av PI! 

 


 

 

Siri Ahlström

Siri har under maj månad tagit över från Justine och börjat i rollen som Global Training & Marketing Coordinator. Siri har en master i Pedagogiskt ledarskap och utvecklingsarbete och är den ni kan kontakta med alla frågor gällande utbildningar, workshops, PI-systemet, etc. Välkommen Siri!

 

IMG_4453 (1)[63]-1

 

siri_bild-1

 

Fredrik Krüger

Fredrik har under våren blivit en del av Predictio-teamet som Senior Associate. Fredrik har de senaste 25 åren arbetat i ledande befattningar på ett flertal internationella bolag inom bl.a. fastighets-, IT-, läkemedels-, bank- och finans- samt fitnessbranschen. Välkommen Fredrik!

 

 


 

C9A10B59-3F43-4148-94D3-ADE4DE0035AClow-1

Hur gör jag mitt team mer välfungerande?

Vill även ni att era team skall uppnå resultat, slå alla förväntningar och arbeta effektivt? Via länken nedan kan ni läsa om fyra frågeställningar som är viktiga att ha i åtanke när ni arbetar med team. PI-systemets Design-modul kan ge er ytterligare verktyg för att göra ert team ostoppbart!

 


 

image00007

Måste man ge PI-återkoppling? 🤔

Vi får ofta denna frågan och svaret är helt enkelt att det beror på! Alla situationer är unika och svaret hänger på en rad olika faktorer.

Läs mer i vår blogginlägg nedan. 

 


DSC05838

Sprid PI till andra verksamheter!

Underlättar PI din vardag? Tänk om fler inom din bransch och ditt nätverk också fick ta del av samma verktyg för rekrytering, teamutveckling, talangoptimering och mycket mer? Hör av er till oss med någon du vet att behöver mer PI i sin arbetsvardag så fixar vi resten! 

 


 

Vad händer i höst? 📣

Hösten kommer föra med sig massvis av spännande utbildningar och workshops gjorda för att ni, våra härliga kunder, ska få möjligheten att utveckla era PI-kunskaper och lära er använda verktyget till sin fulla potential! Är det någon utbildning som verkar extra intressant men ni har frågor, tveka inte på att kontakta oss.

 • PI-utbildningar
  • På hemsidan kan ni hitta alla PI-utbildningar vi har bokade fram till årsskiftet. Gå in och anmäl era kollegor här!
 • Gratis webinars
  • Tycker du att det känns svårt att få till ett bra flyt när du ger PI-återkoppling? Kanske dina kunskaper om PI Cognitive kan förstärkas? Eller känns PI-systemet svårt att navigera sig i? Under hösten har vi massor av gratis webinars som kan hjälpa dig med dessa frågor, och mycket mer! Du hittar och kan anmäla dig till alla våra webinars här.
 • Ta del av nyheter och information på våra sociala kanaler 

 

Har du frågor eller funderingar? Du kan alltid nå oss på

info@predictio.com