Nyhetsbrev Q2 2022

 

Vi vill snart önska er alla en glad sommar och semester, men innan dess vill vi dela med oss av några highlights från det senaste kvartalet hos Predictio samt bra information inför hösten.

 

Har du upptäckt potentialen med Team Discovery än?

Team Discovery är den bästa teamutvecklingslösningen på marknaden idag! Lösningen kopplar samman individer, team och strategiska mål i ett samlat verktyg.

Vill du veta mer eller komma i gång med Team Discovery kan du delta på våra gratis öppna webinars, läsa allt om det i Learn, beställa en train-the-trainer workshop alternativt boka en av våra experter för att hålla en workshop åt er.

 

Vi var på OPTIMA – Award

I april var Michael och Patrik i Boston, USA, och deltog på den årliga OPTIMA konferensen! I år vann Predictios Michael Kirk-Jensen ett pris för sitt bidrag till att ta fram och utveckla The Predictive Index – Team Discovery modul

Kudos till Michael 👏

 

 

Visste du att vi har ledarskapsutbildningar?

Vi erbjuder praktiska ledarskapsprogram som utrustar ledare med de konkreta verktyg som behövs för att förbättra motivation, prestation och utveckling hos medarbetarna. Programmet kan anpassas och skräddarsys efter er organisations behov och aktuella fokus.

Det kommer mer information efter sommaren, men kontakta oss redan idag om du vill veta mer!

 

Har du koll på våra utbildningsdatum i höst?

Nu är det snart sommar och semestertider närmar sig med stormsteg. Det är bra att vara förberedd när man kommer tillbaka och därför vill vi påminna om våra utbildningsdatum till hösten som går att anmäla sig till redan nu.

Anmäl dig till höstens utbildningar här!

Om ni är flera i samma organisation som vill bli certifierade kan ni prata med Justine.

 

Predictio-teamet på tur!

I veckan möttes hela teamet i Köpenhamn för en båttur, middag och möte. Vi är vanligtvis spridda över Sverige, Danmark och Schweiz och är alltid glada över möjligheten att träffa varandra utanför virtuella möten. Vi delade erfarenheter och tankar för att utvecklas och fortsätta erbjuda er den bästa kompetensen och servicen framöver.

 

 

Gratis webinars

För er som vill fortsätta att utvecklas inom PI har vi fyra gratis webinars där ni kan utveckla era PI kunskaper. Teman är Team Discovery, PI Cognitive, PI återkopplingar samt PI Systemet.

Läs mer och anmäl er här.

Vi önskar dig en fantastisk sommar!

Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss på här.