Förnyad DNV certifiering!

 

Förnyad DNV certifiering av PI Behavioral Assessment!

 

Med raka ryggar och extra studs i stegen är vi stolta och glada att meddela att DNV-GL (Det Norske Veritas) förnyat sin certifiering av PI Behavioral Assessment.

Att certifieringen har förnyats understryker PI:s och Predictios höga fokus på kvalitet i de produkter och tjänster vi erbjuder våra kunder. Förnyelsen av certifieringen ger återigen våra kunder, deras medarbetare och kandidater en försäkran om att PI Behavioral Assessment är ett högt validerat utvärderingsinstrument för arbetsmarknaden och lever upp till de höga standarderna som definieras i EFPA Test Review Model (European Federation of Psychologists’ Associations).

 

blog_1_c

 

Du kan läsa mer om The PI Behavioral Assessment och PI Cognitive Assessment, samt DNV-GL certifieringen här. Kontakta oss annars gärna om ni vill veta mer om hur ni kan använda Predictio’s lösningar för att utveckla er verksamhet. Ni når oss  info@predictio.com 

 

Vänliga hälsningar,

Predictio Teamet