Använder ni PI i hela anställningscykeln? 🧐

Något vi älskar med PI är att vi kan använda det som en röd tråd av data genom hela anställningscykeln, vilket skapar en kontinuitet och ett gemensamt språk i personalprocesserna ♻
 

PI's helhetslösning


Här är några sätt ni kan använda PI:


📌 Rekrytering: PI kan hjälpa dig att fatta datadrivna rekryteringsbeslut baserat på beteendemässig och kognitiv lämplighet för en specifik roll.

📌 Onboarding: Använd samma data för att skapa personliga onboarding-upplevelser för nya medarbetare, vilket säkerställer att de känner sig stöttade och engagerade från dag ett.

📌 Utveckling: PI hjälper medarbetare att identifiera styrkor och områden för förbättring för att skapa personliga utvecklingsplaner.

📌 Successionsplanering: Identifiera potentiella högpresterande medarbetare och framtida ledare med PI för att skapa successionsplaner och säkerställa affärskontinuitet.

📌 Teamutveckling: Använd PI för att skapa högpresterande team som samarbetar väl och är i linje med organisationens mål.

📌 Ledarskap: PI ger datadrivna insikter för att hjälpa ledare att fatta bättre beslut, kommunicera mer effektivt och bygga starkare relationer med sina medarbetare och team.
 
Att använda PI i hela anställningscykeln kan leda till bättre affärsresultat, ökat engagemang och en starkare organisationskultur 💫 

Intresserade av att veta mer? PI kan utrusta er med en verktygslåda som förenklar hela anställningscykeln!

Hör av er till oss på info@predictio.com om ni har några frågor eller funderingar!