Assessments

Vi hjälper dig att fatta rätt beslut om dina medarbetare och hjälper dig därmed att nå dina mål.

Hitta rätt person till rätt jobb, coacha dina medarbetare till framgång, skapa mer produktiva team och utveckla och led ditt företag genom förändringar med de rätta medarbetarna på plats. Vi erbjuder dig verktygslådan, erfarenheten och kunskapen för att börja din resa mot bättre resultat.

Predictio har ett brett utbud av psykometriska verktyg, koncept och tjänster som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på företagets mål.

Vi på Predictio ger våra kunder kraften att skapa smarta lösningar som bygger på kunskap om människor. Vi fokuserar på verktyg och koncept som är designade för företag och organisationer och som är användbara för hela organisationen från trainees till verkställande chefer.

Prissättningen är baserad på en årlig licensmodell. Kostnaden varierar beroende på antal anställda på ditt företag, produktkombinationer och relevant antal personer som ska certifieras.

PI Behavioral Assessment™ – Beteende- och befattningsutvärdering

PI Behavioral Assessment används till rekrytering och medarbetarutveckling på alla nivåer. Det passar lika bra för team- och organisationsutveckling som för förändringsledning. Profilanalysverktyget PI Behavioral Assessment hjälper oss förstå en människas drivkrafter och komplementeras av jobbanalysverktyget PI® Job Assessment som låter två eller flera personer skapa en gemensam jobbprofil för en viss tjänst.

PI Cognitive Assessment™ – begåvningstest

PI Cognitive Assessment är ett webbaserat begåvningstest tillgängligt på 80 språk som mäter en persons generella kognitiva förmåga. Testet består av 50 verbala, numeriska och abstrakta frågor. PI Cognitive Assessment är vetenskapligt validerad, kulturneutralt och tar bara 12 minuter att fylla i. Testet är mycket svårt att manipulera eftersom en person aldrig får exakt samma frågor.

RecRight® – Videointervju

RecRight är ett snabbt och enkelt webbaserat verktyg för videointervjuer. Kandidater kan spela in svar när och hur många gånger som helst från en dator, smartphone eller surfplatta. Allt man behöver är en kamera och internetanslutning.

Selling Skills Assessment Tool™ – Säljkunskapstest

SSAT är en assessment som ger konkret information om säljtekniken hos era medarbetare, team och er organisation och indikerar områden som kräver träning och/eller coachning. Testet är baserat på 25 scenariobaserade frågor relaterat till dem 5 stadierna i säljprocessen: Öppna, Undersöka, Presentera, Bekräfta och Positionera.

Customer-Focused Selling™ – Säljutbildning

CFS är vår skräddarsydda säljträning som bygger på de fem säljstegen i SSAT. Det är ett effektivt säljträningsprogram som ger alla nödvändiga kärnkompetenser för effektiv konsultativ försäljning.