Om Predictio

Vi hjälper dig att nå mätbara resultat genom att fatta rätt beslut angående dina medarbetare

 

Predictio är ett internationellt företag inom HR och ledarskap som hjälper företag och organisationer att nå mätbara mål genom deras nyckelresurs de anställda.

 

Vi hjälper våra kunder att implementera deras företagsstrategier genom att förse dem med verktyg och processer som hjälper dem att säkra att de har rätt person i rätt roll och därmed skapar bästa möjliga resultat. Det är viktigt för oss att varje ledare förstår exakt hur han/hon framgångsrikt kan motivera sina medarbetare.

 

Vårt fokus är att utvärdera, mäta och utveckla talang och kompetens hos våra kunders medarbetare, team, ledare och säljkår.

The Predictive Index® har existerat på den svenska och finska marknaden i mer än 30 år. Predictio är en PI® Certified Partner och har rättigheten att sälja The Predictive Index rad av internationellt erkända och validerade psykometriska verktyg och system i Sverige och Finland:

 

Our team

Michael_Kirk-Jensen

Michael Kirk-Jensen är Managing Director på Predictio som har rättigheten i Sverige att representera The Predictive Index®. Michael startade som partner i PI Europe 2007 och tog över PI i Sverige 2008. Michael har en Magisterexamen i Business och Juridik från Copenhagen Business School och har 20 års erfarenhet inom ledningsarbete, förändringsarbete, globala omställningar och detaljhandelsoptimering.

Michael Kirk-Jensen
Managing Director

+45 27 29 23 77

Dorte_Eghave

Dorte Eghave är Client Relations Manager på Predictio. Hon ansvarar för kundrelation, marknadsföring och support. Dorte har en Magisterexamen i Business och Språk från Copenhagen Business School. Dorte har 15 års erfarenhet från kundrelation, projektledning, account management, global försäljning och marknadsföring.

Dorte Eghave
Client Relations Manager

+45 31 38 04 38

Alexandra_Hansson

Alexandra Hansson ansvarar för utbildningar, support och marknadsföring på Predictio. Alexandra har en Magisterexamen i International Marketing & Management från Copenhagen Business School. Utöver sin examen har Alexandra arbetat med branding på Sony Nordic, och även för SOS International med kommunikations- och informationsflöde.

Alexandra Hansson
Manager - Training, Support & Marketing

+45 26 44 24 11

Elin_Perttu

Elin Perttu jobbar som Senior Account Manager på Predictio. Elin tar hand om Predictios existerande kunder. Elin är också certifierad som PI-tränare. Hon har en magisterexamen från Lunds universitet med inriktning på främst ledarskap och organisationsutveckling. Från 2008-15 arbetade Elin i olika positioner på IKEA Sweden och senare hos Inter IKEA Group. Där blev hon bekant med PI. Elin har också stor erfarenhet av förändringsledning och organisationsutveckling.

Elin Perttu
Senior Account Manager & PI tränare

+46 70 050 91 83

Patrik_Dandanell

Patrik är KAM på Predictio. Med hans erfarenhet inom sälj, strategiska frågor och ledarskap tillsammans med hans utbildning i International Business från Florida Southern College och Master i International Strategic Management från Stockholms Universitet, besitter Patrik värdefull kunskap inom strategi, organisationsutveckling och ledarskapsfrågor. Patrik har tidigare jobbat med bl.a. försäljning, strategi och organisationsutveckling på Agerus System AB och Bygma Gruppen AB.

Patrik Dandanell
Key Account Manager

+46 73 771 88 91

Michaela_Erlandsson

Michaela arbetar med support, administration och marknadsföring på Predictio. Michaela har en dubbel kandidatexamen från Lunds universitet i Europastudier och Modevetenskap. Utöver sin examen har Michaela erfarenhet av arbete med digital marknadsföring i sociala medier och nyhetsbrev på Evaneos i Paris. Michaela har även praktiserat som Digital PR på Lablaco i Milano.

Michaela Erlandsson
Marketing Assistant

+45 51 59 51 51

Lars Lindström
Anne Wolf
Thomas1

Lars Lindström är Senior Associate på Predictio.

Lars Lindström har över 30 års erfarenhet i olika chefsroller. De första 15 åren från olika befattningar inom Försvarsmakten inklusive tekniska Högskolor. Därefter har han varit i ledande HR befattningar på Skandinavisk och Europeisk nivå på Metsä Tissue och Paroc. Lars har även varit VD för Paroc AB, samt genom åren haft ett flertal styrelseuppdrag.

En röd tråd i Lars hela yrkesliv har varit ett stort engagemang inom Ledarskaps- och organisationsutveckling.

Anne Wolf är Senior Associate på Predictio.

Anne Wolf har 25 års erfarenhet från bankbranschen i Sverige, England och USA – första halvan inom marknadsföring för större företag och andra halvan med Talent Management. Annes specialitet är att förstärka kopplingen mellan affärsresultat och talangoptimering. Anne har en kandidatexamen i Företagsadministration från Uppsala universitet och en Master i Management och Organisation från Stockholm universitet. Anne har haft ledande befattningar i SEB, Handelsbanken, Ikano och Novare Leadership Academy. Hennes stora passion är att få affärsresultat att växa genom rekrytering, talangutveckling och bibehålla personal!

Thomas Dalebring är Associate på Predictio.

Utöver sin examen i HR har han även en examen i IT Management. Thomas har över 10 års erfarenhet av företagsledning, HR, marknadsföring och försäljning från såväl IKEA som olika bemanningsföretag. Utöver varierande generalist och specialistbefattningar har han haft ledande befattningar som egenföretagare, rekryteringsprocessägare, HR-chef, HR Direktör och Marknadsdirektör.

Thomas brinner för att få företag att börja fokusera på förmåga och passion istället för antal års erfarenhet och utbildning när de rekryterar och utvecklar talanger.

Predictio Finland

Namnlös

Johanna Tötterman arbetar som Senior Associate för Predictio Finland.

Utöver sin marknadsföringsexamen har hon en examen i Msc inom Teknologi. Johanna har varit ansvarig för organisationers affärsprocesser och övervakningssystem, för byggandet av en skatterevision, samt en stor internationell organisation. Johanna Tötterman har arbetat i flera europeiska länder och i USA. Mellan 1986-2004 arbetade hon för Orion Pharma Group, företagsledning och utveckling, inrättandet av nya verksamheter, internationell försäljning och marknadsföring, utveckling av organisationer, samt en ledare på tvärs av organisationer. Sedan 2004 har Johanna arbetat som egenföretagare; som konsult, utbildare och coach.

Partners

Predictio är en PI® Certified Partner. Vi har rättigheten att sälja The Predictive Index® internationellt erkända och validerade psykometriska verktyg och system i Sverige och Finland.