DSC06001-1

Kährs

kahrs-logo-vector
”Jag introducerades till PI-verktyget 2020 och har sedan dess använt det som ett ‘måste-ha-verktyg’ när jag gör rekryteringar, coachningssessioner och teamutvecklingsaktiviteter. Verktyget är ett absolut utmärkt komplement i HR- och kulturrelaterade processer eftersom det ger korrekta och handlingsbara insikter och möjliggör faktabaserade diskussioner. Att genomföra Team Discovery-delen i ledningsgruppen, såväl som i mitt ledningsteam med mina medarbetare har stärkt vårt samarbete eftersom vi känner varandra bättre, och vi kan vara ännu mer observanta på våra förbättringsområden och utveckla våra styrkor som team. Jag kommer varmt rekommendera PI-verktyget som ett värdeskapande instrument för organisationer som vill utveckla sina team och sig själva och som drivs av en prestationsbaserad kultur.”
 
Charlotta Persfell, Chief Marketing Officer - Kährs
 

Nordnet

Nordnet_logo_stacked_black

”Predictive index är ett fantastiskt verktyg för att skapa ett gemensamt språk kring att prata om drivkrafter och motivation. Vi använder det nordiskt i såväl rekrytering som teamutveckling och ledarskapsutveckling. Ett tillsynes enkelt verktyg som ger ett djup i diskussionen med oerhört viktiga insikter kring utveckling av såväl individer som team.”

Lisa Åkerström, HR Business Partner - Nordnet

 

Boozt

Boozt_corporate_logo

“Boozt Group använder PI för rekrytering, teamutveckling, själv- och ledarutveckling. Vi tycker om verktyget eftersom det är lätt att använda men samtidigt ger en djup förståelse och bra insikter. Vi kan varmt rekommendera PI och Predictio har varit extremt hjälpsamma och mycket skicklig i utbildningar samt vid introduktionen till PI-systemet och logiken.”

 

Sandra Joy Sahlertz , CHRO - Boozt

 

ForSea

Forsea_Logo
”Förvånad över utkomsten av PI men tanke på den lilla tidsomfattningen som det kräver från en kandidat. Kan inte minnas att jag sett ett liknande test tidigare!”
 
Charlott Kreuger, HR BP - ForSea

Catena

catena_logotyp-högupplöst
”Catena är en effektiv organisation med individer som bär på stor erfarenhet och kompetens, vi arbetar kontinuerligt för att förfina lagbygget. Genom samarbetet med Predictio har vi fått en bättre förståelse för hur vi kan dra nytta av våra olikheter och på ett strukturerat sätt utveckla kommunikation och samarbetsformer för att driva Catena framåt.”
 

Malin Nissen,  HR Chef - Catena

 

Elon

elon-logo-2019

”Jag använder PI som en självklar del i min dagliga verksamhet. Med hjälp av PI kan jag nu anpassa min kommunikation så optimalt som möjligt både i skrift, men allra helst i tal. Detta har minskat missförstånd och skapat ”genvägar” i kommunikationen med mina butikschefer och säljare.

Vi arbetar tätt i små grupper och därför är sammansättningen av gruppen enormt viktigt. Jag vill även påstå att förståelsen av medarbetarens egenskaper är den viktigaste kunskapen för butikschefen.

Vid rekrytering och utvecklingssamtal så är PI en viktig faktor för att få lite mer vetenskap bakom ”magkänslan”.”

Daniel Erlandsson, VD – Din Elon Butik