Global Training & Marketing Coordinator

omoss_Pred-1

 

Predictio är ett konsultbolag inom talangoptimering, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vill du vara med och bidra till att våra kunder växer och utvecklas genom att vara en viktig del av vårt internationella och kundfokuserade team? Vi söker nu en kollega som trivs med projektkoordinering, kundsupport och marknadsföring.

Om rollen

Som Global Training & Marketing Coordinator kommer du att ha en avgörande roll i att koordinera utbildningar från start till slut, kommunicera med och supportera våra kunder, vara en del av våra säljprocesser och ta initiativ till nya projekt för att utveckla verksamheten. Du kommer också att arbeta med att utveckla och uppdatera vår hemsida, CRM och CMS samt LinkedIn. Med varierande arbetsuppgifter kommer du att arbeta i en dynamisk miljö med flera projekt samtidigt. 

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara en del av ett mindre men ambitiöst team som ständigt vill driva saker framåt. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med kunniga och erfarna kollegor, där du får utvecklas, ta ansvar och ha inflytande. För rätt person kommer det ges stora möjligheter att påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra processer och arbetssätt och på detta sätt successivt utöka ansvarsområdena.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planera och koordinera utbildningar och workshops
  • Kommunicera med och supportera kunder och partners
  • Hantera marknadsföring
  • Fakturering av kurser
  • Mersälj till nuvarande kunder
  • Rapportering av statistik

Vem tror vi att du är

För att passa i rollen ser vi att du har en akademisk examen inom business, ekonomi, marknadsföring eller erfarenhet av en liknande roll. Du uttrycker dig professionellt i tal och skrift på svenska och engelska och har en stark kommunikativ förmåga.

Som person är du strukturerad, lyhörd och affärsinriktad. Du har förmågan att skapa dig en överblick då du har många olika arbetsuppgifter och trivs med att ge service och identifiera kunders behov för att bidra till lösningar som gynnar både kund och den egna organisationen.

Arbetsplats

På vårt fina kontor i hjärtat av Köpenhamn blir du del av ett energifyllt team bestående av fem personer på kontoret och fyra ytterligare kollegor på distans. Så som det ofta blir på små bolag så har alla ett finger med i det mesta, vi hjälps åt och frågor och diskussioner flyger fritt i kontoret. Vi jobbar mot den svenska marknaden och våra kunder utgör allt från stora globala svenska företag som IKEA och Husqvarna till mindre organisationer och kommuner.

 Övrig information

  • Start: Flexibel startdatum
  • Omfattning: Heltid, 37 timmar per vecka.
  • Arbetstider: Vardagar 08.00-17.00 med möjlighet till flexibilitet.
  • Placering: Ny Østergade 12, Köpenhamn 

Ansökning

Rekryteringsprocessen hanteras av Dorte Eghave. Skicka din ansökan med CV och personligt brev på knappen nedan, skriv Global Training & Marketing Coordinator i ämnesraden. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

ANSÖK HÄROpens a new window

Om Predictio

Predictio är en PI Certified Elite partner och distibuerar The Predictive Index lösningar på den svenska och finska marknaden. Vårt huvudsyfte är att hjälpa företag och organisationer att skapa engagemang, framgång och resultat genom att utveckla sina ledare och medarbetare. Detta för att skapa förutsättningar för medarbetare och ledare att trivas bättre på sin arbetsplats, samt förståelse för medlemmarna i teamen så att de på så vis också blir mer effektiva. Det är viktigt för oss att varje ledare förstår exakt hur han/hon framgångsrikt kan motivera sina medarbetare. Vårt fokus är att utvärdera, mäta och utveckla talang och kompetens hos våra kunders medarbetare, team, ledare och säljkår.