Nyhetsbrev December 2023 - Avsluta året på bästa sätt 🎄

 

De senaste månaderna har våra kalendrar varit fulla av spännande projekt tillsammans med våra otroliga kunder! Vi fortsätter såklart december i samma stil, och har även information vi vill dela med oss av till er för att optimera de sista veckorna före jul 🎄

 


 

Tips att skicka till era kandidater inför PI Behavioral och PI Cognitive Assessment ☃️

Att fylla i PI Behavioral och PI Cognitive Assessment kan vara nervöst, speciellt för en kandidat som inte är van vid tester. Vad ska man förvänta sig? Finns det rätt eller fel svar? Frågor som dessa kan öka nervositeten och göra en kandidats upplevelse av testen mindre behaglig än vad vi skulle önska.

Vi har därför tagit fram förberedande tips för både PI Behavioral- och PI Cognitive Assessment som ni gärna får dela med er av till kandidater som skall slutföra ett eller båda av testen. Ni hittar tipsen i länkarna nedan 👇🏼

 

Tips för PI BehavioralOpens a new window

PI Utbildningar

 

Ny öppen utbildning 2024 🔔

1-dags utbildning för ledare: Inspirera människor till framgång  

 

Effektivt ledarskap är en av grundbultarna i en framgångsrik organisation. För att främja detta är det viktigt att ledare har en stark självinsikt samt förstår sina medarbetare och sitt team. Som en nyhet under 2024 erbjuder vi därför en öppen utbildning för ledare med detta syfte. Utbildningen heter Inspirera människor till framgång och fokuserar på att:

  • Använda data för att förstå vad som driver och inspirerar medarbetare.
  • Identifiera och skydda organisationen mot de fyra faktorerna som negativt påverkar engagemang hos medarbetare.
  • Förstå den unika dynamik och arbetssätt som er organisation, projektgrupp eller team har.

Denna utbildning har tidigare erbjudits internt till organisationer. Då den har varit så uppskattad har vi valt att anordna en öppen utbildning där ni kan anmäla enstaka ledare från ert företag. Kontakta oss ifall denna utbildning kunde vara intressant för ledare i er organisation ✨ 

 
 
 

 

Screenshot 2023-11-01 at 13.07.18Lathund PI rapporterna 🕯️

I PI systemet hittar ni flera olika otroligt givande rapporter som kan användas vid intervjutillfällen, onboarding, utvecklingssamtal, som underlag vid konflikthantering, och mycket mer. Det är lätt att glömma vid vilket tillfälle vilken rapport är mest användbar. Vi har därför en lathund för att underlätta användningen av rapporterna! Ni hittar lathunden både på vår websida och som PDF nedan.

 


PI Utbildningar och Webinars

 

Utbildningar och webinars 2024 ⭐

Vi vill tacka alla er vi fått se på våra PI utbildningar i år, och kan vi glatt meddela att vi även publicerat de nya utbildningsdatumen för 2024! Vi ser fram emot att se många av era kollegor på dessa tillfällen och hjälpa er att maximera PI kunskapen i er organisation 🏆 Ni kan se alla datum samt dela länken för anmälan nedan med era kollegor!

 

I januari kickar vi även åter igång med gratis webinars för er som redan är PI certifierade. Via länken nedan kan ni anmäla er till webinar som...

  • Introduktion till PI Team Discovery
  • Genomgång av PI systemet
  • Öva på att ge PI-återkoppling
  • Och många fler!

 



 

GDPR

 

GDPR 🇪🇺

Vi på Predictio är glada för att kunna informera om ett nytt viktigt beslut från EU-kommissionen gällande överföring av europeiskt data till servers i USA.

EU-kommissionens beslut innebär att överföringar som sker till organisationer som omfattas av ”EU-US Data Privacy Framework” nu kan ske utan att lämpliga skyddsåtgärder, såsom standardavtalsklausuler, behöver vidtas enligt artikel 46 i dataskyddsförordningen.

The Predictive Index omfattas av EU-US Data Privacy Framework och en överföring till PI-servern kan därför ses som lika säker som överföring till en server i Europa. Läs mer om detta i inlägget i länken nedan👇🏼

 


 

 ⭐️ Har du frågor eller funderingar? ⭐️

Du kan alltid nå oss på

info@predictio.com