Är du student och vill hjälpa oss med administration och ekonomi?

Vill du bli en viktig del av ett drivet, dynamiskt och kundfokuserat team där ingen dag är den andra lik? Predictio är ett konsultföretag inom HR, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vi jobbar mot den svenska och finska marknaden och våra kunder utgör allt från stora globala svenska företag som till exempel IKEA och Husqvarna till mindre organisationer och kommuner. Vi har vårt kontor på Ny Østergade i hjärtat av Köpenhamn.

Predictio har haft en stor tillväxt de senaste åren och för att säkra den fortsatta utvecklingen söker vi nu en student som kan hjälpa teamet med koordinering, ekonomi etc.

 

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att arbeta nära Justine & Dorte som ansvarar för alla back office-funktioner. Dina arbetsuppgifter kommer att variera mellan att hjälpa till att koordinera utbildningar, fakturera, ge våra kunder support i våra verktyg, samt uppdatera och administrera diverse rapporter. Arbetsdagarna kommer att vara varierande och du kommer att arbeta i en dynamisk miljö med flera projekt samtidigt.

 

Vi söker dig som…

Vi söker dig som är student och bor i antingen Köpenhamn eller Malmö och har möjlighet att arbeta 2 dagar i veckan. Det är viktigt att du tycker om att ge bra service och vi söker en person med förhållningssättet ”vad kan jag hjälpa till med?” Du är snabb, detaljorienterad och trivs med att arbeta strukturerat med både siffror och processer. Då våra kunder är svenska och engelsktalande, ska du vara flytande i skrift och tal i både svenska och engelska. Det är ett plus om du håller på att utbilda dig inom administration, handel och/eller ekonomi men vi sätter större vikt vid vem du är, vad du är kapabel till, din erfarenhet och hur du passar in i vårt team.

 

Vi ser fram emot att välkomna dig!

Vi hoppas du har möjlighet att börja hos oss så snart som möjligt, gärna senast 1 oktober. Vi lägger stor vikt vid att förstå vad som driver och motiverar dig och hur du passar i vårt team och som en del av vår rekryteringsprocess kommer du att få göra våra urvalstest.

 

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till info@predictio.com senast 15 september.

 

Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor!

 

 

Predictio help you make the right people decisions with the help of the Predictive Index suite of products. Through training, knowledge transfer & consulting we enable you to become the best at identifying the right people for the right jobs, developing your leaders, engaging your people & enhancing business performance. Predictio is the PI Certified Elite Partner in Sweden & Finland where we have a large portfolio of both local & global customers. Every year we train many HR-professionals, leaders & salespeople worldwide. We have extensive experience in rolling out scalable people solutions globally.
The Predictive Index Behavioral Assessment is DNV GL certified. Besök oss på: www.predictio.se