OPTIMA 2022

OPTIMA

OPTIMA 2022 – Det är snart dags för The Predictive Index årliga Talangoptimeringskonferens!

 

Den 12 april är det dags för The Predictive Index årliga Talangoptimeringskonferens. Där 40 olika talare kommer att diskutera aktuella ämnen så som att rekrytera rätt talang, inspirera ledare, engagera medarbetare samt hur man designar vinnande teams.

 

Två av huvudtalarna är Aiko Bethea, en prisbelönt och efterfrågad konsult för Fortunes top 100 leaders , och James Clear, författare av #1 The New York Times bästsäljare ”Atomic Habits”. Tillsammans med många andra inspirerande ledare och paneler kommer de att dela sina erfarenheter samt medverka i diskussioner kring strategiskt ledarskap och HR.

 

Självklart kommer Predictio Teamet att delta på detta otroliga event och ta del av alla spännande händelser, följ med oss under OPTIMA på våra sociala medier. Ta del av våra tankar kring ämnen som tas upp och delta i diskussioner där du kan dela dina tankar med oss. Följ vår företagssida på LinkedIn och Instagram för att uppleva OPTIMA tillsammans med oss.

Om du själv vill delta på OPTIMA kan du köpa biljetter till antingen det virtuella eventet eller delta fysiskt genom att klicka här. Du kan även se hela agendan på OPTIMAs hemsida.

 

Hoppas vi får dela denna upplevelse med dig!

Vänliga hälsningar
Predictio Teamet