17 Nov – Förbättra dina PI färdigheter på vår Gratis Refresher

Förbättra dina PI färdigheter på vår Gratis Refresher den 17 november.

 

Det är många av våra kunder som efterfrågar att få uppdatera och förbättra sina färdigheter inom PI på en PI Refresher. Därför kommer vi i år att erbjuda två tillfällen för alla våra kunder att ta del av en tre timmars PI Refresher och Q&A Webinar, helt utan kostnad.

Sessionerna kommer att hållas av en av våra erfarna utbildare och PI-experter, under två olika tidpunkter den 17:de november. De kommer båda att hållas på engelska och är speciellt anpassade efter alla tidszoner. I syfte att kunna erbjuda både våra svenska kunder och deras internationella kollegor möjlighet att delta på refreshern.

Anmäl dig redan idag på den av tidpunkterna nedan som passar dig bäst:

 

  • 8:30 – 11:30 (CET) registrera dig här. 
  • 14:30 – 17:30 (CET) registrera dig här. 

 

Sessionerna är speciellt designade för att stärka dina färdigheter inom PI och få fullt värde utav PI-systemet. Oavsett om du nyligen blev certifierade i PI eller om det var längesedan du blev utbildad – ta tillfället i akt och säkra din plats idag.

 

Vi ser fram emot att se dig i november! Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar på info@predictio.com

 

Vänliga hälsningar,
Predictio Teamet