Nyhetsbrev – Nyheter i höst och årets höjdpunkter

 

Årlig PI Refresher Webinars den 17 November – Kostnadsfritt

Många kunder har under året efterfrågat en PI Refresher session. Vi kommer därför att hålla två tillfällen för våra kunder att ta del av en tre timmars PI Refresher och Q&A Webinar, helt gratis. Sessionen är designad för att uppdatera era kunskaper och färdigheter kring PI. För att nå ut till så många kunder som möjligt hålls dessa på engelska. Läs mer om detta här.

 

Kommer snart! – Predictio integreras med Teamtailor

Teamtailor är ett mycket populärt och integrationsvänligt rekryteringssystem för att attrahera och hantera jobbansökande smidigt via deras hemsida. Integrationen gör det möjligt för PI-kunder med Teamtailor-licens att skicka ut PI Behavioral och Cognitive Assesment, för att sedan via Teamtailor matcha dem till en PI kravprofil samt få en snabb sammanfattning av resultatet direkt i Teamtailor. Mer information om detta kommer senare i höst men ni kan läsa mer om Teamtailor på deras hemsida här.

 

PI High Performance Series – Upptäck er teamtyp och designa för strategisk handlingskraft för att nå era teams mål.

High Performance Series är en ny halvdags teamworkshop, skapad för att få alla team att prestera optimalt, oavsett förutsättningar. Serien är uppdelad i två delar; Upptäck er Teamtyp och Designa för strategisk handlingskraft. På workshopen får ni med utgångspunkt i ert team insikter i hur ni skapar enade team som hjälper och litar på varandra, detta i syfte att sträva mot gemensamma mål. Läs mer om hur denna workshop kan stärka ert team och anmäl dig här.

 

Ny utbildare i teamet – Mike Hussey

Ny medlem i teamet, Mike Hussey tar sig an rollen som Senior Associate. Efter att ha varit en flitig användare av PI systemet sedan många år tillbaka, bland annat i Inter IKEA Group, kommer nu Mike att arbeta med att stötta Predictios kunder med utbildningar och konsultation. Detta för att säkerställa att de drar nytta av systemets fulla värde. Han kommer arbeta primärt med våra engelska utbildningar och workshops.

 

Optimumdagen – en fantastiskt spännande dag fylld av inspiration!

Den 26 Maj ägde årets Optimumdag rum där vi gästades av både Sara Milesson och Antonio Garcia från Trelleborg Industrial Solutions samt Kristina Hörlyk, Gruppchef på SVT. Dessa skickliga och erfarna ledarna delade med sig av sina upplevelser av PI, samt fler intressanta insikter. Det är fortfarande möjligt att få ta del av eventet, läs mer om det HÄR eller kontakta oss på info@predictio.com.

 

Kom i gång med Team Discovery redan nu!

Har du fortfarande tillgång till Team Discovery, finner du verktyget under menyn Design i PI-systemet. Är du sugen på att testa innan din testperiod upphör, vill vi tipsa dig om denna korta instruktionsvideo vilken ger dig en steg-för-steg överblick för hur du går tillväga. (Använd dina PI-logins till att logga på PI Learn och se videon). Om er testperiod är över och ni skulle vilja komma i gång med Team Discovery – kontakta oss på info@predictio.com.

 

Har du frågor, tveka inte på att kontakta oss!

Ha en fortsatt härlig vecka! Hälsningar,
Predictio-teamet