Säkra din plats idag! – Kommande PI-utbildningar och PI Refreshers

 

Hoppas att ni alla har haft en fin sommar! Vi här på Predictio vill gärna uppdatera er kring våra kommande utbildningar samt vår gratis Refresher webinars.

 

Öppna PI utbildningar

Våra virtuella utbildningar har varit väldigt uppskattade under det senaste året och även haft rekord i antal utbildade, vilket vi är väldigt glada över. Vi kommer fortsätta att leverera utbildningar av hög kvalité och datumen för dessa kan ni ta del av nedan. Våra två första datum i september är redan fullbokade. Däremot finns det fortfarande platser lediga på andra tillfällen, så säkra din plats och anmäl dig idag.

 

Virtuell PI Practitioner Training (nu ändrat namn till Drive Results with Talent)
  • Oktober 5–6 engelska (registrera dig här)
  • Oktober 19–20 svenska (registrera dig här)
  • November 9–10 engelska (registrera dig här) – Notera, kan bli ändrad till tre dagar 
  • November 30 – December 1 svenska (registrera dig här)
  • December 7–8 engelska (registrera dig här)

 

Utbildningen erbjuds på både svenska och engelska, du kan registrera dig på den du föredrar via länkarna ovan. Utbildningen är noggrant utformade över två eller tre dagar för att ge deltagarna den bästa upplevelsen. 1–2 veckor efter utbildningen ingår en uppföljning på 2 timmar med frågestund och genomgång av PI Cognitive.

 

In-house virtuell PI utbildning workshop

Det finns även möjlighet att boka en exklusiv in-house workshop, om ni är flera deltagare från samma organisation på samma utbildning. Är ni ett större sällskap kan vi även erbjuda en mängdrabatt. För att boka detta, kontakta oss direkt på seminar@predictio.com.

 

Årlig PI Refresher Webinars 17 november – Kostnadsfritt

Många kunder har under året efterfrågat en PI Refresher session. Vi kommer därför att hålla två tillfällen för våra kunder att ta del av en tre timmars PI Refresher utbildning, helt gratis. Sessionen är designad för att uppdatera era kunskaper och färdigheter kring PI.

Refreshers kommer att hållas på engelska och anpassas efter alla tidzoner. Markera onsdagen den 17 november i era kalendrar redan nu, de två tiderna att välja mellan är:

  • 8.30 – 11.30 (CET) registrera dig här
  • 14.30 – 17.30 (CET) registrera dig här

 

Ser fram emot att se er på någon av våra utbildningar! Tveka inte på att höra av er till oss om ni har några ytterligare frågor.

Hälsningar,
Predictio Teamet