Sommaren är här och vilken första halva av året vi har haft!

Nu är det juli månad och sommaren är i full blom! Det har hänt mycket under våren och försommaren. Bland annat vårt event, Optimumdagen, som varit mycket uppmärksammat av alla som deltog, och vi har även slagit rekord i antal utbildade kunder. Detta är någonting som vi tycker är extra roligt, då vi vill kunna leverera utbildningar på hög nivå. Våra deltagare har även under våren betygsatt våra utbildningar till hela 4,7 av 5.

I höst planerar vi att fortsätta leverera kvalitativa utbildningar, samt andra nyheter att se fram emot. Med det sagt så har vi semester från den 12 juli t.o.m. den 30 juli. Självklart så är ni fortfarande välkomna att kontakta oss på info@predictio.com om ni behöver någon hjälp, men var uppmärksamma på att svarstiden kan dröja lite. Tills dess önskar vi på Predictio er en trevlig sommarledighet!

Se till att njut av sommaren!

Vänliga hälsningar,
Predictio Teamet