Är du vår nya Global Training and Support Coordinator?

Vill du bli en viktig del av ett internationellt drivet och kundfokuserat team och bidra till att våra kunder växer och utvecklas? Predictio är ett konsultföretag inom HR, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vi jobbar mot den svenska och finska marknaden och våra kunder utgör allt från stora globala svenska företag som t.ex. IKEA och Husqvarna till mindre organisationer och kommuner. Vi har vårt kontor i hjärtat av Köpenhamn – Ny Østergade.

 

Uppgifter:

 • Utbildning är en stor del av vår verksamhet och du kommer att bli ansvarig för att planera kurser för alla våra kunder i Sverige och globalt, koordinera med utbildare och utbildningspartners samt ge alla inblandade en fantastisk service.
 • Du kommer att över tid vara vår expert gällande diverse systemrelaterade frågor både externt mot våra kunder och internt hos oss.
 • Denna roll bjuder på stor utvecklingspotential och när du kommit in i rollen ges du många möjligheter att leda och driva olika utvecklingsprojekt med stora internationella kunder tillsammans med vår VD.

 

Vi söker dig som…

 • Jobbar självständigt och driver dina egna processer och uppgifter framåt
 • Är snabb, detaljorienterad och tycker om att arbeta strukturerat. Du kommer jobba med olika uppgifter och projekt samtidigt i en dynamisk global miljö och vi söker därför dig som:

 

  • Har förmågan att leda både stora som små projekt och ha många bollar i luften
  • Trivs med att jobba i en mycket internationell miljö
  • Vill utvecklas i rollen och ta mer ansvar
  • Talar och skriver svenska och engelska på professionell nivå
  • Har en bachelor-/masterutbildning inom handel/ekonomi/HR eller psykologi eller en kombination av dessa.

 

Vi behöver dig nu!

Vi vill hitta vår nya medarbetare så fort som möjlighet och hoppas du har möjlighet att börja jobba så snart som möjligt. Vi lägger stor vikt vid att förstå vad som driver och motiverar dig och hur du passar i vårt team och som en del av vår rekryteringsprocess kommer du att få göra olika urvalstest.

 

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till info@predictio.com senast den 20  mars 2021.

 

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

 

Predictio help you make the right people decisions with the help of the Predictive Index suite of products.

Through training, knowledge transfer & consulting we enable you to become the best at identifying the right people for the right jobs, developing your leaders, engaging your people & enhancing business performance. Predictio is the PI Certified Elite Partner in Sweden & Finland where we have a large portfolio of both local & global customers. Every year we train many HR-professionals, leaders & sales people worldwide. We have extensive experience in rolling out scalable people solutions globally.