Söker du studentjobb?

 

Studentjobb inom ekonomi, säljsupport och marknadsföring

Vill du bli en viktig del av ett drivet och kundfokuserat team och bidra till att våra kunder växer och utvecklas? Predictio är ett konsultföretag inom HR, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vi jobbar mot den svenska och finska marknaden och våra kunder utgör allt från stora världsomspännande företag till mindre organisationer och kommuner. Vi har vårt kontor i hjärtat av Köpenhamn – Ny Østergade.

 

Predictio söker en person som kan stötta vårt team med administration, ekonomi & marknadsföring.

 

Beskrivning av tjänsten

 

Du kommer att arbeta nära vår Client Relations Manager och Global Training Coordinator. Dina arbetsuppgifter kommer att variera mellan att:

  • planera event från början till slut
  • fakturera och följa upp på våra kursdeltagare
  • ta fram rapporter inom sälj och ekonomi
  • jobba med ad hoc sälj- och marknadsföringsuppgifter

 

Vår tanke är att denna tjänst kommer att innebära ca 15 timmar per vecka. För rätt kandidat kommer det dock att ges stora möjligheter att påverka och vara delaktig i utvecklingen av våra processer och arbetssätt och på detta sätt successivt utöka arbetstiden och ansvarsområdena.

 

Vi söker dig som…

Gillar att ge bra service och jobba i en dynamisk miljö. Du är snabb, detaljorienterad och tycker om att arbeta strukturerat med både siffror och processer. Du pratar och skriver flytande svenska och engelska. Den ideella kandidaten är just nu igång med en utbildning inom handel och/eller ekonomi.

 

Vi behöver dig nu!

Vi vill hitta vår nya medarbetare så fort som möjligt. Vi lägger stor vikt vid att förstå vad som driver och motiverar dig och hur du passar in i vårt team och som en del av vår rekryteringsprocess kommer du att få göra olika urvalstest.

 

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till info@predictio.com snarast.

 

Tveka inte kontakta oss om du har några frågor.

 

Predictio help you make the right people decisions with the help of the Predictive Index suite of products.

Through training, knowledge transfer & consulting we enable you to become the best at identifying the right people for the right jobs, developing your leaders, engaging your people & enhancing business performance. Predictio is the PI Certified Elite Partner in Sweden & Finland where we have a large portfolio of both local & global customers. Every year we train many HR-professionals, leaders & sales people worldwide. We have extensive experience in rolling out scalable people solutions globally.