Lär dig skapa optimala team på Optimum-dagen 26 maj

Du har talangfulla och drivna medarbetare. Men hur gör du för att sätta samman dem till effektiva och engagerade team som kan leverera oavsett vilka förutsättningar som än råder? 

Var med oss på Optimum-dagen den 26:e maj från 8:30 – 12:00 och träffa andra chefer, ledare och HR-kollegor.

Anmäl dig redan idag till via denna länk och håll utkik för löpande information om agenda. Under dagen kommer vi att diskutera erfarenheter, ge varandra konkreta tips kring att arbeta med ledarskap och effektiva team och inte minst utökar vi våra nätverk.

 

 

Sara Milesson och Antonio Garcia från Trelleborg Industrial Solutions

Sara är VP HR på Trelleborg Industrial Solutions (TIS) och Antonio är Operations Director på Trelleborg Antivibration Solutions (del av TIS). De kommer genom konkreta exempel berätta hur de strukturerat arbetat med ledar- och grupputveckling som för att ta sig an den utmaning deras globala ledningsgrupp haft gällande samarbete vs arbeta i silos. Hör om deras angreppssätt och upplägg, framgångsfaktorerna de identifierat och vilken effekt deras arbete har fått. Efter Saras och Antonios presentation blir det gruppdiskussioner och möjlighet att ställa frågor.

 

Kristina Hörlyk från SVT

Att som ledare få möjlighet att se sig själv, sina styrkor och utmaningar i relation till sina medarbetare och de strategiska prioriteringar som ska ta er mot målet är viktigt för att kunna skapa högt engagemang och leverera resultat. Kristina Hörlyk är gruppchef på SVT. Hör henne berätta om sina erfarenheter av att gå från HR-rollen till chefsrollen och om hennes reflektioner kring hur Predictios ledarskapscoachning ”1:1 Talent Strategy Session” har bidragit i relationerna med medarbetarna.

 

Inspireras och börja utforska temat redan nu 

Du får också en introduktion till Team Discovery, ett verktyg som låter dig jobba med ledarskap och gruppers förmåga att uppnå resultat i förhållande till uppsatta mål. Team Discovery är en unik produkt på marknaden.

För inspiration om vad denna Team Discovery kan göra för dig och din organisation, ta en titt på denna korta introduktions film.

Detta vill ni inte gå miste om, anmäl er här via denna länk

Ses där vänliga hälsningar,

Predictio teamet.