Vill du vara en del av vårt team? Vi söker en ny medarbetare

Vill du bli en viktig del av ett drivet och kundfokuserat team och bidra till att våra kunder växer och utvecklas? Predictio är ett konsultföretag inom HR, verksamhetsutveckling och ledarskap. Vi jobbar mot den svenska och finska marknaden och våra kunder utgör allt från stora globala svenska företag som t.ex. IKEA och Husqvarna till mindre organisationer och kommuner. Vi söker en kollega till vårt kontor i hjärtat av Köpenhamn – Ny Østergade.

 

Uppgifter:

 • Utbildning är en stor del av vår verksamhet och du kommer att bli ansvarig för att planera och sälja in kurser till alla våra kunder i Sverige och globalt, koordinera med utbildare och utbildningspartners samt ge alla inblandade en fantastisk service
 • Du kommer även att jobba med att utveckla och uppdatera vår hemsida och vår företagssida på LinkedIn
 • Du kommer att över tid vara vår expert gällande diverse systemrelaterade frågor både externt mot våra kunder och internt
 • Denna roll bjuder på stor utvecklingspotential och när du kommit in i rollen ges du många möjligheter att leda och driva olika utvecklingsprojekt med stora internationella kunder

 

Vi söker dig som…

 • Jobbar självständigt och driver dina egna processer och uppgifter framåt
 • Är snabb, detaljorienterad och tycker om att arbeta strukturerat med både siffror och processer. Du kommer jobba med olika uppgifter och projekt samtidigt i en dynamisk global miljö och vi söker därför dig som:
  • Anser att dela med dig av din kunskap är en naturlig del i att hjälpa kunder såväl som kollegor
  • Vill utvecklas i rollen och ta mer ansvar
  • Talar och skriver svenska och engelska på professionell nivå
  • Har en masterutbildning inom handel/ekonomi/HR eller psykologi eller en kombination av dessa.

 

Vi behöver dig nu!

Vi vill hitta vår nya medarbetare så fort som möjlighet och hoppas du har möjlighet att börja jobba senast den 1 mars 2021. Vi lägger stor vikt vid att förstå vad som driver och motiverar dig och hur du passar i vårt team och som en del av vår rekryteringsprocess kommer du att få göra olika urvalstest.

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till info@predictio.com senast den 17 januari 2021.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor

 

Predictio help you make the right people decisions with the help of the Predictive Index suite of products.

Through training, knowledge transfer & consulting we enable you to become the best at identifying the right people for the right jobs, developing your leaders, engaging your people & enhancing business performance. Predictio is the PI Certified Elite Partner in Sweden & Finland where we have a large portfolio of both local & global customers. Every year we train many HR-professionals, leaders & sales people worldwide. We have extensive experience in rolling out scalable people solutions globally.