Anmäl dig till våra gratis webbinarium i oktober 2020

Var med och få handfasta tips om:

 

  • Ledarskap,

  • Rekrytering/onboarding

  • Säljutveckling

 

I våras höll vi på Predictio ett antal webinarium för att bidra till diskussion och kunskapsutbyte och för att ge enkla och konkreta tips på hur PI kunde användas. Dessa webinarium var mycket uppskattade och över 500 personer deltog.
I oktober ges du möjlighet att åter igen delta i tre nya webbinarium med följande tema; ledarskapsutveckling, rekrytering och introduktion av nya medarbetare samt säljutveckling. Våra webinarium riktar sig till både HR och ledare. Man behöver inte vara PI-certifierad för at delta så bjud gärna in relevanta kollegor.

Läs mer om våra webbinarium och anmäl dig nedan.

 

 

Webbinarium 1: Stärk ditt och andras ledarskap med PI

 

Få inspiration till hur du stärker ditt eget och andras ledarskap genom ökad självinsikt om hur drivkrafter och behov påverkar interaktionen med andra. Vi går igenom konkreta tips och diskuterar relevanta praktikfall.

 

Datum och tider

Anmäl dig via nedan länkar:

På engelska: 6:e oktober 09:00-10:00 (CEST)
På svenska: 8:e oktober 09:00-10:00

 

 

Webbinarium 2: Använd PI för att rekrytera, introducera och behålla medarbetare i vår nuvarande situation

 

Få tips om hur du rekryterar och utvärderar kandidater och skapar effektiva och givande introduktionsplaner även om det måste ske på distans. Lär dig också om hur PI kan användas för att engagera och behålla medarbetare genom effektiv och individanpassad kommunikation och coachning på distans.

 

Datum och tider

Anmäl dig via nedan länkar:
På engelska: 13:e oktober 09:00-10:00 (CEST)
På svenska: 15:e oktober 09:00-10:00

 

 

Webbinarium 3: Förbättra era säljares säljprestation – lär genom best practice

 

Vi går igenom vad våra kunder har gjort för att förbättra sina säljresultat och konkurrenskraft och hur Predictio, Predictive Index och vår säljutbildning Customer Focused Selling har bidragit till detta. Detta webbinarium riktar sig till både HR och säljledningen som vill veta mer om hur ni kan förbättra säljresultat och därmed tillväxt.

Ta lärdom av vår best practice kring:
• att identifiera varför vissa säljare genomgående presterar bättre än andra
• hur en framgångsrik säljprofil kan se ut
• hur du kan öka säljkompetensen och prestationen genom en vedertagen säljprocess

 

Datum och tider

Anmäl dig via nedan länkar:
På engelska: 7:e oktober 09:00-10:00 (CEST)
På svenska: 14:e oktober 09:00-10:00

 

 

Har du frågor eller funderingar?

 

Tveka inte att kontakta oss: seminar@predictio.com
Vi ser fram emot att träffa er på våra webbinarium i oktober! 🙂
Predictio-teamet