Utvärderingsbetyg för våra virtuella utbildningar! 🌟

Förra veckan höll vi på Predictio vår första virtuella Bli en PI Practitioner utbildning. Precis som vid de fysiska utbildningarna, fanns det tid för diskussion, reflektion och gruppdiskussioner i vår virtuella utbildning. Vårt mål var så klart att leverera samma höga kvalitet på utbildningen som vid våra klassiska fysiska utbildningar.

När vi jämför medelvärdet på utvärderingarna från 2019 PI Practitioners fysiska klassrumsutbildning med resultatet vi fick från den virtuella utbildningen, blev vi så glada att de nästan var identiska. Det blev ett totalt sammanlagt resultat på 4.8 av 5 för både den virtuella och fysiska PI Practitioner utbildningen!

 

 

Vill du veta mer om våra virtuella utbildningar? 😊  Kontakta oss här!

 

Hälsningar,

Predictio-teamet