Välkommen till vår virtuella Optimum-dag den 12/5!

Vi på Predictio anordnar Optimum-dagen med temat ”Att leda och engagera för resultat”- nu med virtuell sammankomst!

På grund av de rådande omständigheterna har vi omvandlat vår Optimum-dag på Gothia Towers i Göteborg till en virtuell sammankomst.

Dagen är den samma, 12 maj, och våra talare som presenteras nedan kommer fortfarande vara med. Upplägget kommer av förklarliga skäl bli lite annorlunda, men vi kommer fortfarande att lägga stor vikt vid kunskapsöverföring deltagarna emellan!

Syftet med dagen är att ge dig konstruktiva idéer som leder till att du kan bidra till att din organisation ytterligare kan förbättra sin verksamhet genom att sätta medarbetarna i fokus.

Du ges genom diskussioner goda tillfällen att lära hur andra företag gör för att leda och engagera medarbetare samt tillfälle att knyta värdefulla kontakter. Och, inte minst, blir du inspirerad av våra talare från två kända svenska företag som berättar om deras utmaningar och lärdomar.

Våra talare

 

Fredrik Krüeger Fitness24Seven

Fredrik Krüeger, HR & Legal Director på Fitness24Seven

Fredrik berättar om möjligheterna och utmaningarna med att ha en ung arbetsstyrka och om vikten av att arbeta aktivt och strategiskt med att inspirera och engagera medarbetare och ledare för att lyckas med organisationens expansiva framtidsplaner. Fredrik inspirerar, ger konkreta tips och delar med sig av sin gedigna erfarenhet.

 

Ulrica Ernbo

Ulrica Ernbo, People and Culture Manager på IKEA Range & Supply

Ulrica kommer dela med sig av hur den digitala transformationen ökar behovet av ny kompetens. Behovet ska tillgodoses via såväl rekrytering som upskilling dvs utveckling av befintliga medarbetare. Ulrica ger oss sina reflektioner och insikter baserat på snart 10 års erfarenhet från IKEA Range & Supplys värld.

 

Tid och datum

kl. 8.30 – 12.00, 12 maj 2020.

 

Vem riktar Optimum-dagen sig till?

Dagen riktar sig till dig som är intresserad av organisationsutveckling, ledarskap och HR.

 

Kostnad

Det är kostnadsfritt att delta i vår virtuella Optimum-dag! 

 

Anmälan

För att delta behöver du registrera dig på vår anmälningssida här.

 

Har du en fråga?

Skicka ett email till info@predictio.com eller ring oss på +45 51 59 51 51

 

Vi kommer att återkomma med mer information om agendan – Håll er uppdaterade på vår LinkedIn!

Välkommen till en inspirerande dag!

Predictio-teamet