2019 – Året som gått hos Predictio

2019 var ett späckat och givande år för oss på Predictio och vi är både glada och stolta över det förtroende vi har fått från våra kunder under året. Det är roligt att se att arbetet med PI har hjälpt både HR och ledare till att ta deras arbete till nya höjder. Vi har haft ännu ett rekordår med många nya kunder och många fler utbildningar än förra året! 

Ny funktionalitet

Under året lanserade vi ny och förbättrad funktionalitet som används för att motivera och engagera medarbetare och utveckla ledare. Även rekryteringsfunktionaliteten fick sig ett ordentligt lyft, med bland annat möjlighet att jämföra kandidaters drivkrafter och kognitiva förmåga mot kraven på en specifik roll.

Kunder och utbildningar 

Aldrig har så många chefer genomgått våra ledarskapsutbildningar som i år och även antalet PI-certifierade var större än någonsin. Det är kul att se hur både chefer och HR jobbar tillsammans med PI för att nå gemensamma mål för företaget! Se fler bilder och inlägg från våra utbildningar på LinkedIn.

I maj körde vi vår första fokusdag för kommuner om att attrahera och utveckla talanger. På höstens inspirationsdagar om talangoptimering fick våra kunder jobba med praktikfall som gav dem nyttig information om hur de med hjälpa av PI kan jobba med talangoptimering i deras organisation.

Vi hade också glädjen att få förtroendet av nya kunder, inom olika branscher, som exempel Pågen AB, Fitness 24 Seven, BAE Systems, Tidaholms Energi, Trelleborg Industri AB, Nordisk Wavin A/S, Unident AB, Brandkonsulten, Scandinavian Photo AB, VITA AS, Visiba Group AB och Læger uden grænser.

Ska du eller dina kollegor utbildas under 2020? Se våra utbildningsdatum här.

Nytt kontor och kollegor

I juni flyttade vi till ett nytt kontor i centrala Köpenhamn som vi trivs mycket bra i. Ni är alltid välkomna att titta förbi på Ny Østergade 12!

Vi välkomnade även två nya kollegor detta år – Anne Wolf som är vår nya Senior Associate och Michaela Erlandsson som är vår support och marknadsföringsassistent. Klicka här för att se hela vårt team!

 

2020 – Vad ser vi fram emot?

2020 kommer bli minst lika spännande, då det kommer ny strategisk viktig funktionalitet i PI-plattformen och vårt utbildningsutbud:

  • Vi lanserar The PI Strategy Assessment, som används av ledningsgrupper för att utvärdera och nå samsyn kring organisationens strategier.
  • Likaså lanseras The PI Employee Experience Survey, en medarbetarundersökning som mäter engagemang kopplat till fyra viktiga faktorer – hur medarbetaren matchar nuvarande roll samt hens förhållande till chefen, teamet och till organisationskulturen.
  • I samband med de två nya assessments kommer vi att erbjuda workshops till ledare inom strategiutveckling- och engagemang.
  • Vår klassiska PI-certifiering (Becoming a PI Practitioner-Workshopen) uppdateras med nytt innehåll kopplat till talangoptimering.
  • Såklart återkommer inspirationsdagarna och vi har ambitionen att erbjuda olika kunskapshöjande online möten kring aktuella ämnen.

Vill du vara bland de första som får information om när våra nyheter under 2020 släpps? Skicka ett e-mail till info@predictio.com

Vi ser fram emot att presentera många spännande nyheter och annat kunskapshöjande material för er. Kom ihåg att ni alltid kan se det senaste från oss på LinkedIn och Instagram!

Följ oss här   

Predictio tackar för ett fantastiskt år och önskar er alla en underbar Jul och Nytt År. Vi ser fram emot ett spännande 2020 tillsammans med både nya och etablerade kunder.

Till er alla från oss alla, en riktigt God Jul önskar hela Predictio-Teamet 🎄⁠

Alexandra, Anne, Dorte, Elin, Michael, Michaela & Patrik

I år har vi valt att ge en julgåva till Rädda barnen och deras livsviktiga arbete. Var med och stötta Rädda barnen du också www.raddabarnen.se