Ta del av en inspirerande morgon

Vi vet alla vad som händer med oss när vi inte känner oss motiverade. Vi går liksom på halvfart… Lågt medarbetarengagemang är förödande för produktiviteten och inte minst för organisationens konkurrenskraft.

Vad kan ledare göra för att motivera och engagera medarbetare och ta tillvara på deras kunskap och drivkrafter? Hur bygger organisationen för framtiden genom att identifiera potentialen i medarbetarna? Vad utmärker ett välfungerade team?

Nu kan du ta del av den inspirerande morgonen Predictio hade tillsammans med Tillväxt Malmö genom en inspelning på YouTube som du hittar här.

Föredraget var fullsatt och blev mycket uppskattat. Det vi på Predictio blev extra glada för var att hela 69% av deltagarna i Tillväxt Malmös utvärdering av föreläsningen gav 4:or och 5:or på frågan om de kommer att kunna använda innehållet från föreläsningen i sin vardag.

Just detta fokuserar vi mycket på när vi är ute och föreläser, att vara relevanta och bidra med handfasta tips och fakta. Att 96% även gav 4:or och 5:or när de skulle bedöma föreläsarens kompetens och framförande var naturligtvis också glädjande.

Elin Perttu, som höll i föredraget, är utbildad beteendevetare från Lunds universitet med lång erfarenhet av förändringsledning, ledarskapsutveckling och HR från IKEA. Hon är Senior Account Manager på Predictio och brinner för att utbilda, inspirera och utmana kring vikten av engagemang för att optimera resultat.

Vill du veta mer om våra föreläsningar? Kontakta oss på info@predictio.com.