Get Inspired / PI-Refresherdagar

Verksamhets- och medarbetarutveckling – Gå på djupet med PI

I november är det dags igen för våra uppskattade PI-Refresherdagar. Denna gång utlovar vi extra mycket matnyttigheter och spännande nyheter då det lanseras en ny version av PI-systemet inom kort. Den svenska versionen förväntas att komma ut omkring årsskiftet.

Predictive Index för verksamhets- och medarbetarutveckling

Vi kommer inte att lägga tid på ”basics” i år, dvs hur vi analyserar och tolkar mönster. Vi fokuserar istället på nyheter och konkreta praktikfall för att visa hur PI kan användas som ett verktyg för verksamhets- och medarbetarutveckling (snarare än ”bara” rekrytering).

Ringrostig?

Om du känner dig lite ringrostig kring ”basics” så rekommenderar vi dig att ta en titt på nedan korta filmer.

 

OBS! Du måste vara inloggad på Catalyst i PI systemet för att kunna se videorna!

Värd för dagen

Vi strävar alltid efter att vara ”hemma hos” någon kund, snarare än en konferenslokal, vilket vi hittills alltid lyckats få till. Detta är mycket uppskattat då deltagarna även får lära sig lite mer om ett nytt företag och se hur de har det. Som värd får du även fördelen att slippa lägga tid och pengar på att resa.

När vi får en värd för en refresher så är den kostnadsfri, förutom deltagarnas egna kostnader för resa/lunch/fika. Om vi inte får en värd, tillkommer kostnad för lokal. Detta är något vi meddelar om i god tid.

Dagar och tider

Du anmäler dig till våra refreshers genom att skicka ett mejl via länkarna nedan. Meddela oss gärna samtidigt om du dessutom är intresserad av att vara värd vid något av de olika tillfällena.

 

Vi ser fram emot att se er!

Bästa hälsningar

Predictio-Teamet